Oproep aan alle ploegen
Voor alle ploegen:
De baan oversteken mag alleen overdwars en pas BIJ het Amstelkanaal: niet eerder.
Ook de ploegen die vanaf de Hoop richting de Berlage roeien: haal de pleziervaart niet in maar blijf netjes aan de goede zijde achter de bootjes.

Dit zodat de ploegen in de race niet worden gehinderd. Indien een ploeg zich hier niet aan houdt, zal een officiele waarschuwing gegeven worden.
Beslissing op protest race 42
Het protest van Skøll tegen de ondervonden hinder in race 42 is toegewezen. Deze halve finale wordt over gevaren om 15:38 uur. De SVD 8+ Finale-A en de Fortuna-beker finale worden ook gesteld (nieuwe starttijden voor die ronden worden nog gepubliceerd.
Vertraging finales
Let op: de starttijden van de finales zijn verschoven. SVD8+ Finale A is verplaatst naar 17:05. De Amstelbeker is verschoven naar 17:20, de Fortunabeker is verplaatst naar 17:30
Startverschillen Palmbeker & Fortunabeker
De startverschillen in de Superfinales (Palmbeker en Fortunabeker) worden bepaald aan de hand van de snelst gevaren tijd van de dag (excl time-trials).
Het startverschil in de finale voor de Palmbeker bedraagt +1,6 seconden voor Triton en in de finale voor de Fortunabeker bedraagt het startverschil +6,4 seconden voor Nereus.
MW
8+[001] SVH 8+ (15)
[002] AVH 8+ (7)
[003] SVD 8+ (11)
[004] AVD 8+ (11)
Probeer nu de beta versie van onze nieuwe regatta site!